Nieuwe parkeerplaats exclusief voor TUI reizigers.

Vanaf deze zomer kunnen reizigers welke geboekt hebben via een partner van TUI Nederland gebruik maken van een speciale parkeerplaats van ArkeFly parking. Deze parkeerplaats bevindt zich op Schiphol en is nog geen 6 minuten van de vertrekhallen op Schiphol Airport. Aan ruimte is ook geen gebrek met ongeveer 325 lang parkeerplekken. Via het bedrijf Quick Parking kun je een plekje voor uw auto reserveren op deze nieuwe parkeerplaats. Vervolgens word je in een moderne pendelbus naar het vliegveld gebracht. Uiteraard staan ze elk moment van de dag paraat om de reiziger op te halen of weg te brengen naar het vliegveld.

Wanneer je met de auto aan komt rijden bij de ArkeFLy parkeerplaats geef je je naam en reservering door aan de dienstdoende medewerker. Deze medewerker bedient vervolgens op afstand het automatische hek en de bestuurder kan de parking oprijden. Vlak na binnenkomst maak je een tussenstop bij een bagage afgiftepunt. Hier kun je alvast je zware koffers achterlaten, zodat je er straks niet mee hoeft te slepen. Wanneer de auto is geparkeerd en je terugloopt naar het bagage afgiftepunt, kun je plaatsnemen in het pendelbusje. Uiteraard staan de koffers al in het busje en wordt er rechtstreeks naar de juiste vertrekhal gereden. TUI reizigers moeten altijd in de derde vertrekhal zijn.

Wanneer de reis of vakantie erop zit, wil je natuurlijk zo snel mogelijk terug naar de auto om naar huis te rijden. Wanneer je het vliegtuig uitkomt en je bagage van de band hebt gehaald, neem je telefonisch even contact op met Quick Parking. Zij zorgen dat er direct een busje naar Schiphol komt rijden om u op te halen. Tenminste als het bus er al niet staat. Met een paar minuten ben je vervolgens weer op de parkeerplaats en kan de terugreis per auto beginnen.

Wanneer je nu gebruik wilt maken van de optie om lang te parkeren op Schiphol via Arkefly dan kan je vanaf vandaag een parkeerplaats reserveren. Voor de vroeg boekers geldt een aantrekkelijke introductie korting van 25% op het reguliere tarief. Je hebt tot en met juni de tijd om te profiteren van dit kortingstarief. Wees er dus snel bij. De vertrekdatum is niet relevant om alvast een parkeerplaats te boeken. Dus wanneer je pas in september gaat vliegen, kun je nu al wel een parkeerplaats reserveren.

Comments are closed.