Nieuw luxe viersterren hotel op Schiphol

Afgelopen maand is Schiphol Airport een nieuwe slaap accommodatie rijker. In het nieuwe luxueuze Steigenberger Airport Hotel kun je inmiddels een kamer boeken. Schiphol is de allernieuwste locatie van de Steigenberger Hotel Group en wordt naar alle waarschijnlijkheid een belangrijke peiler.

Dit Steigenberger Hotel op luchthaven Schiphol is een vlaggenschip van de Group. Deze nieuwe locatie is uitstekend geschikt voor een viersterren topklasse hotel en zal een bepaalde vraag in de markt opvullen voor bezoekers welke het uiterste van een hotel verwachten.

Dit grote en luxe hotel heeft 442 kamers en 11 suites. Ook aan de inwendige mens is gedacht met zijn drie restaurants. Ook een koffie en wijnbar mogen niet ontbreken. Sportevenementen kunnen bekeken worden in een aparte sportbar. De nodige ontspanning vind je in het inpandige welness centre met fitness centrum. Hier vind je ook een groot zwembad van 800 m2 met een aangrenzend een binnen patio.

Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam doelt met name op klanten uit het zakelijke segment. Echter de goede locatie in de buurt van het centrum van Amsterdam zal ook interessant zijn voor de leisure markt. Het hotel is ook uitstekend geschikt voor het houden grote bijeenkomsten vanwege de ruime vergaderzalen.

Comments are closed.