Inchecken op parkeerplaats

Wanneer je deze zomer naar je vakantiebestemming vliegt via luchthaven Schiphol en met ArkeFly of Transavia vliegt kun je op parkeerplaats P3 je bagage al afgeven en tegelijkertijd inchecken.

Je ontvangt op de lang parkeer plaats direct een instapkaart en stapt in een pendelbus welke je afzet bij de juiste vertrekhal. Vanaf dit moment kun je meteen doorgaan naar de paspoortcontrole. Als je vanuit huis al via de computer hebt ingecheckt dan kun je op lang parkeren P3 ook slechts je koffers afgeven.

Het betreft hier vooralsnog wel een proef welke duurt vanaf juli t/m september en is alleen voor passagiers die met Transavia en ArkeFly vliegen en ook de auto lang parkeren met Schiphol Park en Travel, Schiphol Smart Parking of lang parkeren met Privium Parking.

Tot en met juli zijn de openingstijden van 9 tot 14 uur van deze nieuwe service. In augustus en september is de keuze gevallen op de nachtelijke uren.Vanaf juli kunt u dus, parkeren op Schiphol zonder gesleep met die onhandige bagage en het voorkomt ook nog lange rijen bij de incheckbalie.

Comments are closed.