Beste wensen en een gezond 2018

Gepost op januari 2nd, 2018 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Ook in 2018 zetten we de beste vliegveld parkeer aanbiedingen netjes op een rijtje. Tot snel.

Goedkoop parkeren en bellen in de EU

Gepost op mei 25th, 2017 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Op vakantie gaan is voor de meeste mensen een pretje. Met name gezond en wel op de bestemming aankomen. De weg ernaartoe vergt veel regelwerk. Naast het regelen van een slaapplek, vliegtickets en een goedkope parkeerplaats op Schiphol wordt het gebruik van de smartphone vaak vergeten. Dat probleem is nu verholpen, tenminste voor een groot gedeelte. Er kan namelijk vanaf deze zomer met je eigen bundel worden gebeld in heel Europa. Vraag van te voren wel even bij je eigen telecom aanbieder na of jouw vakantieland er ook tussen staat. De verschillende providers hanteren namelijk hun eigen regeltjes voor wat betreft welke landen precies onder de EU vallen.

Welkom 2017

Gepost op januari 17th, 2017 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

In 2017 zal er weer heel wat afgereisd worden. Wij van Parkeren Schiphol Airport verzamelen ook dit jaar uitsluitende de beste parking deals.

beste wensen 2016

Gepost op januari 6th, 2016 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

We proosten op een reislustig nieuwjaar!

HNYSKY

Schiphol Airport verwacht topdrukte

Gepost op juli 2nd, 2013 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

In het zuiden van het land is de zomervakantie van 2013 alweer een feit. Vanaf vandaag heeft dit deel van het land officieel zomervakantie en dat is nu al te merken op de wegen en op de vliegvelden. Om het optimale uit de vakantie te halen, pakken al veel vakantiegangers dit weekend hun biezen.

Schiphol heeft een persbericht uitgegeven met een advies voor de reizigers welke via onze nationale luchthaven in Amsterdam vliegen. Hierin attendeert Schiphol iedereen om ruim op tijd aanwezig te zijn op de luchthaven en eventueel de auto te parkeren op een parkeerplaats rondom Schiphol Airport. Een goede tip is om alvast vanaf je computer thuis in te checken. Dit scheelt weer kostbare tijd op de luchthaven. Tevens zullen er gastheren en gastvrouwen op Schiphol ingezet worden om alle reizigers in de juiste richting te wijzen en zodoende de doorstroming te bevorderen.

Net zoals elk begin van de grote vakantie is er animatie op de luchthaven aanwezig om het lange wachten iets dragelijker te maken. Dit weekend is waarschijnlijk nog relatief rustig wanneer we het vergelijken met het weekend van 26 juli. Volgens de geleerden op Schiphol zal dit de meest drukke dag op Schiphol worden in deze vakantie periode. Een kleine 180.000 passagiers zullen op deze dag arriveren, weggaan of een transfer maken.

In de gehele zomerperiode van juli t/m september zullen bijna 16 miljoen reizigers van het vliegveld op Schiphol gebruik maken.

Nieuwe parkeerplaats exclusief voor TUI reizigers.

Gepost op april 5th, 2013 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Vanaf deze zomer kunnen reizigers welke geboekt hebben via een partner van TUI Nederland gebruik maken van een speciale parkeerplaats van ArkeFly parking. Deze parkeerplaats bevindt zich op Schiphol en is nog geen 6 minuten van de vertrekhallen op Schiphol Airport. Aan ruimte is ook geen gebrek met ongeveer 325 lang parkeerplekken. Via het bedrijf Quick Parking kun je een plekje voor uw auto reserveren op deze nieuwe parkeerplaats. Vervolgens word je in een moderne pendelbus naar het vliegveld gebracht. Uiteraard staan ze elk moment van de dag paraat om de reiziger op te halen of weg te brengen naar het vliegveld.

Wanneer je met de auto aan komt rijden bij de ArkeFLy parkeerplaats geef je je naam en reservering door aan de dienstdoende medewerker. Deze medewerker bedient vervolgens op afstand het automatische hek en de bestuurder kan de parking oprijden. Vlak na binnenkomst maak je een tussenstop bij een bagage afgiftepunt. Hier kun je alvast je zware koffers achterlaten, zodat je er straks niet mee hoeft te slepen. Wanneer de auto is geparkeerd en je terugloopt naar het bagage afgiftepunt, kun je plaatsnemen in het pendelbusje. Uiteraard staan de koffers al in het busje en wordt er rechtstreeks naar de juiste vertrekhal gereden. TUI reizigers moeten altijd in de derde vertrekhal zijn.

Wanneer de reis of vakantie erop zit, wil je natuurlijk zo snel mogelijk terug naar de auto om naar huis te rijden. Wanneer je het vliegtuig uitkomt en je bagage van de band hebt gehaald, neem je telefonisch even contact op met Quick Parking. Zij zorgen dat er direct een busje naar Schiphol komt rijden om u op te halen. Tenminste als het bus er al niet staat. Met een paar minuten ben je vervolgens weer op de parkeerplaats en kan de terugreis per auto beginnen.

Wanneer je nu gebruik wilt maken van de optie om lang te parkeren op Schiphol via Arkefly dan kan je vanaf vandaag een parkeerplaats reserveren. Voor de vroeg boekers geldt een aantrekkelijke introductie korting van 25% op het reguliere tarief. Je hebt tot en met juni de tijd om te profiteren van dit kortingstarief. Wees er dus snel bij. De vertrekdatum is niet relevant om alvast een parkeerplaats te boeken. Dus wanneer je pas in september gaat vliegen, kun je nu al wel een parkeerplaats reserveren.

KLM krijgt extra ruimte op Schiphol Airport.

Gepost op december 5th, 2012 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

De luchtvaartmaatschappij KLM heeft al enige tijd plannen om uit te breiden op de luchthaven Schiphol Airport. Het is eindelijk zover. KLM heeft sinds kort extra plaats gekregen op het vliegveld. KLM was al gezeteld in tweede vertrekhal, maar heeft nu ook een stuk van vertrekhal 2 mogen betrekken. Op deze manier is er genoeg ruimte voor al haar partners.

Er geprobeerd een logischer indeling op Schiphol te maken om meer duidelijkheid voor de reizigers te creëren. Zo zijn in de eerste vertrekhal smallere loketten geplaatst voor reizigers welke een vlucht vanaf Schiphol willen maken naar de Schengenlanden. Dit zijn de landen waar waarbij geen grens controles voor reizigers actief zijn.

De loketten hebben als functie om reizigers van dienst te zijn welke koffers moeten inchecken en een boarding pass wensen. Tegenwoordig maken steeds meer reizigers gebruik van de mogelijkheid om thuis op je eigen computer hun boarding pass uit te printen. Zodoende kunnen deze passagiers wanneer ze de auto op lang parkeren Schiphol P3 hebben gezet en alleen handbagage hebben, direct doorgaan naar de veiligheidspoortjes en hun gate.

Vanaf heden staan er op Schiphol ook apparaten waarmee passagiers hun eigen koffers kunnen voorzien van een label en deze vervolgens op de transportband kunnen plaatsen. Doordat een sectie van de KLM loketten een andere locatie hebben gekregen wordt ook de efficiency van de onlangs vernieuwde bagageruimte beter benut. De tweede vertrekhal is ingericht voor vliegreizen naar bestemmingen buiten de Schengen landen. Ook kunnen passagiers welke business class vliegen met KLM hier terecht.

Niets aan de hand met Vueling vliegtuig

Gepost op oktober 5th, 2012 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Eind augustus ontstond er grote consternatie op Schiphol vanwege een vliegtuig van Vueling dat leek in de problemen te zitten vanwege een mogelijke kaping. Uit onderzoek van de luchtvaartpolitie is naar voren gekomen dat er door een kleine storing tijdelijk geen contact tussen Schiphol en het vliegtuig mogelijk was.

Deze storing in de communicatiemiddelen was niet opgevallen door de piloten. Er was op dat moment namelijk geen reden voor hun om contact op te nemen met de luchtverkeersleiding van Schiphol en zo is het probleem aan hun voorbij gegaan. Het was slechts een tijdelijke storing, omdat de zendapparatuur na onderzoek prima in orde is gebleken.

Naast de problemen met de communicatie viel het ook op dat het vliegtuig een vreemde route vloog. Zo week het vliegtuig meerdere malen af van de normale route. Uit het onderzoek is op te maken dat de rare bochten die het toestel vloog, te maken had met de vondst van een WOII bom op Schiphol. De extra kosten van de passagiers welke door de vertraging zijn ontstaan door het langer parkeren op Schiphol zullen waarschijnlijk enigszins gecompenseerd gaan worden vanwege de vertraging in de lucht en op Schiphol zelf na de landing.

Doordat deze bom was gevonden, ontstond er een file van vliegtuigen op Schiphol Airport en waren de vliegtuigen in de lucht gevraagd om wat tijd te rekken en wat extra rondjes te vliegen. De automatische piloot zou linksaf zijn gegaan, terwijl het rechtsaf moest. Het onderzoek is inmiddels gestaakt. omdat er geen aparte zaken naar voren zijn gekomen.

Nieuw luxe viersterren hotel op Schiphol

Gepost op september 23rd, 2012 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Afgelopen maand is Schiphol Airport een nieuwe slaap accommodatie rijker. In het nieuwe luxueuze Steigenberger Airport Hotel kun je inmiddels een kamer boeken. Schiphol is de allernieuwste locatie van de Steigenberger Hotel Group en wordt naar alle waarschijnlijkheid een belangrijke peiler.

Dit Steigenberger Hotel op luchthaven Schiphol is een vlaggenschip van de Group. Deze nieuwe locatie is uitstekend geschikt voor een viersterren topklasse hotel en zal een bepaalde vraag in de markt opvullen voor bezoekers welke het uiterste van een hotel verwachten.

Dit grote en luxe hotel heeft 442 kamers en 11 suites. Ook aan de inwendige mens is gedacht met zijn drie restaurants. Ook een koffie en wijnbar mogen niet ontbreken. Sportevenementen kunnen bekeken worden in een aparte sportbar. De nodige ontspanning vind je in het inpandige welness centre met fitness centrum. Hier vind je ook een groot zwembad van 800 m2 met een aangrenzend een binnen patio.

Het Steigenberger Airport Hotel Amsterdam doelt met name op klanten uit het zakelijke segment. Echter de goede locatie in de buurt van het centrum van Amsterdam zal ook interessant zijn voor de leisure markt. Het hotel is ook uitstekend geschikt voor het houden grote bijeenkomsten vanwege de ruime vergaderzalen.

Accu wisselsation voor E-taxi’s op Schiphol

Gepost op september 6th, 2012 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Het is vanaf nu mogelijk om een accu van een elektrische auto om te wisselen op Schiphol als deze leeg is. Deze accu wisseldienst is vooralsnog alleen voorbehouden aan taxi chauffeurs met een elektrisch aangedreven auto. Zij zijn dus op dit moment welkom met hun elektrische auto bij het het accuwissel station op Schiphol.

Een accu welke geen capaciteit meer heeft kan in enkele minuten worden omgewisseld voor een volle accu, zodat de taxi snel weer zijn weg kan vervolgen. Dit betekent dat wanneer u niet gaat parkeren op Schiphol en besluit een taxi te nemen, niet meer bang hoeft te zijn dat je te laat komt. Met deze milieubewuste taxi’s is een accuwissel immers zo gepiept.

Dit punt op Schiphol Airport is overigens het eerste wisselstation waar accu’s snel omgewisseld kunnen worden. Dit voorkomt het probleem dat een lege accu ervoor zorgt dat je 10 uur moet wachten totdat de accu weer helemaal is opgeladen. Nu ben je binnen een paar  minuutjes klaar.

Een accu wisselen op dit station is op dit moment alleen mogelijk voor elektrische taxi’s van het merk Renault. Er rijden inmiddels 10 van dit type auto’s rond in Amsterdam. De batterij wisselstations zijn dit jaar ook al opgedoken in Israël en Denemarken. Ook zou er sprake zijn van de aanleg van een tweede station in Amsterdam.