Hotels

Ook voor een hotel overnachting tijdens uw reis bent u bij ons op het juiste adres. Check hieronder direct de grootste hotel vergelijker ter wereld.Naast hotels vindt u hier ook vliegtickets en parkeerplaatsen. Alle interessante aanbiedingen zijn hieronder op een rijtje gezet:
U kunt ook de zoek functie voor Parkeren Schiphol gebruiken. Het zoek formulier vindt u in het linker menu of hieronder:

Hieronder vindt u de laatste actualiteiten, nieuws en gadgets op het gebied van parkeren en luchthaven Schiphol.

Het laatste parkeer nieuws:

Beste wensen en een gezond 2018

Gepost op januari 2nd, 2018 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Ook in 2018 zetten we de beste vliegveld parkeer aanbiedingen netjes op een rijtje. Tot snel.

Goedkoop parkeren en bellen in de EU

Gepost op mei 25th, 2017 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

Op vakantie gaan is voor de meeste mensen een pretje. Met name gezond en wel op de bestemming aankomen. De weg ernaartoe vergt veel regelwerk. Naast het regelen van een slaapplek, vliegtickets en een goedkope parkeerplaats op Schiphol wordt het gebruik van de smartphone vaak vergeten. Dat probleem is nu verholpen, tenminste voor een groot gedeelte. Er kan namelijk vanaf deze zomer met je eigen bundel worden gebeld in heel Europa. Vraag van te voren wel even bij je eigen telecom aanbieder na of jouw vakantieland er ook tussen staat. De verschillende providers hanteren namelijk hun eigen regeltjes voor wat betreft welke landen precies onder de EU vallen.

Welkom 2017

Gepost op januari 17th, 2017 door admin in Nieuws  |  Geen reacties »

In 2017 zal er weer heel wat afgereisd worden. Wij van Parkeren Schiphol Airport verzamelen ook dit jaar uitsluitende de beste parking deals.

Bekijk hier al het Nieuws of ga terug naar boven voor de beste parkeer plek aanbiedingen!

Wij van Parkeren Schiphol Airport stellen uw feedback en reacties erg op prijs.